frania335, akcja niezła 😵 Dlatego ja zawsze ze sklepów zamawiam za pobraniem, by uniknąć takiego targania się o zwrot pieniędzy, a jeśli nie ma możliwości takiej wysyłki - nie zamawiam za żadne skarby... 🙄
Nekanowa sklep został mi polecony. zawsze zamawiam przez wpłatę na konto i nigdy nie było z tym problemu. ostatnio przeglądałam ten wątek i też widziałam, że laski miały z tą panią problem i to nie mały. naprawdę wolę zapłacić za przesyłkę i wiem,że pasza do mnie dotrze. po prostu brak słów.
Po raz kolejny wielki + dla GNL. Wczoraj w poludnie kupilam i zaplacilam, dzisiaj z samego rana paczka u mnie 😅 (mimo ze czas oczekiwania był 10-14 dni).
Wiecie może kiedy znów będzie funkcjonowała strona internetowa sklepu kopytko ? Od dłuższego czasu pisze że strona jest w przygotowaniu, kiedyś zamawiałam u nich i nie było problemów, teraz pozostał mi kontakt przez e maila, ale chciałabym przejrzeć ich ofertę..
wielki + dla sklepu www.sklep-skoczek.pl. Zamawiałam wieczorem, pani na drugi dzień z rana zadzwoniła do mnie i poinformowała mnie o tym, że przesyłkę wyślą jutro bo nie mają jednego produktu. Na bieżąco wiedziałam co się dzieje z moją przesyłką. 😉
zaraz oszaleję ze sklepem siodlarnia.com.. 13 stycznia zamówiłam derkę do dnia dzisiejszego ani derki ani nie mogę się z nimi skontaktować w żaden sposób.. napisali mi jedynie 1 lutego że derka została wysłana.. niestety do mnie nie dotarła.. 🙁(((
GNL+!!!! Zamawiam tam raz na kilka miesięcy i zawsze jest wszystko ok. Za to sklep horsehouse +\- bo miałam komplikacje, zamówiłem 4 dostałam 2 te same rzeczy i zamieszanie było troche...
- dla Equiversum: zamówiłam termooficerki około 14 grudnia, paczkę otrzymałam kilka dni temu. Ciągle byłam zapewniana, że już niedługo, jeszcze tydzień, jeszcze cośtam, że dołożą gratis. W końcu, po telefonie i grzecznym postawieniu sprawy jasno - zwrot pieniędzy lub buty do końca tygodnia, albo zgłoszenie sprawy jako wyłudzenie, paczka została wysłana. W gratisie dostałam -10% na następne zamówienie, co uważam za śmieszne, bo prędko tam zamówienia nie złożę.
Dla równowagi: + dla Oksera: szybka realizacja (o dziwo, bo do tej pory miewałam problemy) i regularne informowanie o statusie zamówienia. Tym razem gorąco polecam.
OGROMNY PLUS dla sklepu Grene. Zamówiłam o pierwszej w nocy przedwczoraj, o 8 rano dostałam zawiadomienie, że przesyłka została już wysłana i że mogę się jej spodziewać w ciągu 2-4 dni. Paczka właśnie doszła. Kontakt też super. Pełna profeska 😉
DUŻY MINUS DLA EQUITOM PL! Po paru tyg od zamówienia rękawiczek ani widu ani słychu! Po wielu mailach raczono mnie powiadomić, że nie mają towaru na magazynie i że nie wiedzą czy on w ogóle będzie. W zamian wciskają mi inne rękawiczki, zapewniając przy tym, że jak dopłacę to dostane dużo lepszej jakości i już tamtych zamówionych nie będę chciała! 😵